Over Ons

Arabic Translations Belgium (ATB) levert professionele vertalingen vanuit en naar het Arabisch voor bedrijven, de overheid en particulieren. Onze vertalingen en proeflezingen worden verricht door ervaren native speakers die naar hun moedertaal vertalen. We werken snel, efficiënt en professioneel en houden ons strikt aan de door u opgelegde deadlines. Wij gaan discreet om met aan ons toevertrouwde documenten.

En wij doen meer. Wij geven op maat gemaakte taallessen in het Arabisch, het Engels en het Nederlands en verzorgen tevens een tolkservice zowel consecutief als simultaan in het Arabisch, het Engels en het Nederlands en beschikken over een geluidsstudio voor Arabische voice over.

Onze prijzen zijn meer dan redelijk en indien u een prijsofferte wenst, volstaat het uw tekst per e-mail of per fax toe te sturen om snel een vrijblijvende prijsaanbieding met levertijd te krijgen.ATB bvba - Willibrordusstraat 21, 2560 Nijlen, BelgiŽ - Tel: 03 458 39 22 - BTW: BE0895941587 - info@arabictranslations.be