Audiovisueel

Websites en Desktop Publishing (DTP).

Een meertalige webpagina vereist inzicht in de cultuur van de doelgroepen. Deze uitdaging kunnen wij aan.

Wij werken nauw samen met een team van webmasters en kunnen uw website in het Arabisch creëren.

Wij bieden tevens een uitstekende service Multilingual Desktop Publishing voor uw folders en flyers, dit alles in overleg met de klant zodat de website zo efficiënt mogelijk is.

Alle DTP-opdrachten kunnen we professioneel in het Arabisch uitvoeren. We zorgen ervoor dat uw presentaties vakkundig ogen.
 

Video- en geluidsopnamen.

Arabic Translations Belgium (ATB) is tevens gespecialiseerd in de ondertiteling/dubbing van Nederlandse of Engelse films in het Arabisch of omgekeerd. Wij beschikken over de mogelijkheid van uw evenementen een professionele videoregistratie op DVD of Blu-ray te maken, voorzien van gesproken Arabische commentaar of ondertitels. Een promo-dvd is ideaal om uw producten en diensten bijvoorbeeld in het Midden-Oosten aan te bieden.

In onze studio spreken we Arabische teksten in ten behoeve van uw bedrijfsfilms of presentaties. We realiseren ook berichten voor automatische antwoordapparaten.

Deze opnamen leveren we aan als een wma- of mp3-bestand dat u via e-mail of op CD ontvangt.

Klik hier voor het beluisteren van een Arabische voice-over.

Klik hier voor het bekijken van een videoATB bvba - Willibrordusstraat 21, 2560 Nijlen, BelgiŽ - Tel: 03 458 39 22 - BTW: BE0895941587 - info@arabictranslations.be